Turnen

Ben jij sterk, lenig en ga jij graag over de kop?

Turnselectie 
Leeftijd: 6+ 

Onze turngroep bestaat uit een actieve club meiden die met elkaar veel plezier beleven aan het turnen. Er wordt enthousiast getraind en dat leidt in de competitie regelmatig tot goede resultaten. Onze lessen worden gegeven op de dinsdag en op de donderdag.  Bij turnen train je op verschillende toestellen, de brug, de balk, de vloer en de sprong. Je leert tal van oefeningen zoals de radslag, overslag, flick-flack en salto's. Bij turnen train je op lenigheid, spierbeheersing en kracht.

Wat je zelf nodig hebt
Voor onze turnlessen heb je een turnpakje nodig en een turnbroekje. Dit is om je tijdens de oefening goed te kunnen vangen. Je haar moet tijdens de les vast hebben. Tijdens de training van twee├źnhalf uur is er tijd om wat te drinken en te eten.

 'Als wij de meiden zien stralen, omdat ze iets nieuws hebben geleerd of iets hebben verbeterd, dan genieten wij er zelf ook van. De kinderen krijgen er zo'n zelfvertrouwen van.' 

Nieuwsgierig?
Je kunt vrijblijvend drie keer meedoen om te kijken of de sport je past. Voor meer informatie of aanmelden voor een proefles kunt u een mailtje sturen naar turnen@lingia.nl.

De turnselectie is een gezellige groep meiden die met plezier vijf uur in de week trainen voor wedstrijden. Iedereen komt uit in zijn eigen niveau en zo haalt iedereen zijn eigen successen.  

Trainingstijden:
Dinsdag- en donderdagmiddag van 17.00 tot 19.30 uur 
Dinsdag- en donderdagmiddag van 17.30 tot 20.00 uur

Trainsters: Jacqueline van Mourik en Ryanne van Arkel

Assistenten: Marjolein de Haan, Joyce Verhoeks en Sophie van Arkel

turnen@lingia.nl 

Wij trainen samen van jong tot oud. De meiden moedigen elkaar aan en helpen elkaar. 

2021 Gymnastiekvereniging Lingia - Wadenoijen
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin